«Ставлять на ноги, щоб напитись води»

Одне із найбільш пошукових питань звучить так: « А в чому сенс життя?». Ви колись задумувались, для чого живете? Опитування випадкових перехожих у місті дає всього декілька банальних відповідей: для сім’ї, для рідних, дітей. Хтось говорить, живе ради кар’єри. Інколи люди взагалі не знають або не розуміють в чому сенс їхнього життя. Насправді, дивно, коли друзі, які вважають себе християнами дають також дуже схожі відповіді. Батьки кажуть, живуть щоб дітей «поставити на ноги», діти – «щоб подати кружку води» батькам. Це добра справа і це наші обов’язки. Але чи для цього ми створені?

Біблія часто говорить про важливість нашого існування. Давайте згадаємо декілька моментів, які записані в посланні до Ефесян 1:3-7.

1.Бог нас вибрав ще до створення світу (1:4). До гріхопадіння Бог премудрістю Своєю розробив ідеальний та єдино можливий план спасіння кожної людини. Христос — цей план і лише Христом міг бути виконаний він. Бог вибрав Його. А тому, хто Христів, того і «вибрав у Ньому Він нас перше заложення світу»
2.«Щоб були перед Ним ми святі й непорочні, у любові» (1:4). «Перед Ним» – значить скрізь і всюди. Не лише в церкві, чи в крузі християн. Бог скрізь одночасно і бачить кожну нашу справу.
3.«Щоб нас усиновити для Себе» (1:5). Це воля Бога – «щоб нас усиновити для Себе Ісусом Христом, за вподобанням волі Своєї». Бог зробив перший крок до людини.
4.Ми існуємо на хвалу слави благодаті Божої (1:6). Хвалити і славити Бога ми можемо дарами, які Він нам дав. «в Улюбленім» — тобто Богу прийнятна наша хвала коли ми повністю належимо Христу.
5.По благодаті нам прощені всі провини, без виключення (1:7). Ми відкуплені великою ціною – кров’ю Ісуса Христа. Його крові достатньо, щоб оправдати кожну людину. Його кров не втрачає Свою цінність (2000 років назад, сьогодні і завтра її властивість зберігається).

Пам’ятаючи про Божественний план для тебе варто жити! Що ж тепер скажемо, ми нікому не потрібні? Чи ти ще досі «ставиш на ноги, щоб напитись води»?.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Об Авторе

You might be interested in

ОСТАВЬТЕ СВОИ КОММЕНТАРИИ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *